Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgraded from 3.5.4 to latest, now my posts are not showing?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Upgraded from 3.5.4 to latest, now my posts are not showing?

    Hi

    I recently upgraded my old 3.5.4 and it seemed to go fine. Then when I checked my forum, none of the posts are showing up inside the threads. Along with any PM messages that are in the system or newly sent.

    My forum is at:

    http://FreeAdvertisingZone.com

    -Any help appreciated!

    Thanks,

    Jeff

  • #2
    Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    If so, try rebuilding the thread and forum counters in that order:

    Admin CP -> Maintenance -> Update Counters
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Wow Steve, I'm sure you've heard this before, but I will say it again:

      "You Da Man!"


      Thanks,

      -Jeff

      Comment


      • #4
        Actually I don't hear it nearly often enough.

        You're welcome!
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        Loading...
        Working...
        X