Announcement

Collapse
No announcement yet.

Admin CP 'Forum Home Page' link wrong

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Deaconxgp
    replied
    worked. thx for the help Andy.

    @steve, yeah i'm sure somehow i screwed things up lol but i just did the index edit so not to try and track down my error haha (probably take too long)

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    That is the correct place to set this so if that setting is right then you either have a redirect somewhere on the server causing this or you have installed an add-on that is causing this.

    Leave a comment:


  • Deaconxgp
    replied
    i haven't moved anything but i'll try to edit the index to see if that works. but nope...i installed everything under /forums

    i'm not sure where it got the /forum from...

    Leave a comment:


  • Andy Huang
    replied
    Did you move your admincp out of the forum directory?
    I just checked the code for that section and it links to:
    Code:
    ../<?php echo $vbulletin->options['forumhome']; ?>.php<?php echo $vbulletin->session->vars['sessionurl_q']; ?>
    ../index.php?sessioninfo
    Where green is defined by a variable set in the section I mentioned above, and session info is based on whether or not you have cookies etc. set.

    If you've moved it to forum/ but your forum is actually at forums/ then it won't work. You can edit the link by editing a script though.

    Open up admincp/index.php, scroll down to about line 165, you'll see:
    Code:
    			<a href="../<?php echo $vbulletin->options['forumhome']; ?>.php<?php echo $vbulletin->session->vars['sessionurl_q']; ?>" target="_blank"><?php echo $vbphrase['forum_home_page']; ?></a>
    Replace the parameter of href to whatever location it is that you see fit should do the trick for you.

    Leave a comment:


  • Deaconxgp
    replied
    nope that wasn't it. i entered the correct URL in the options but the Forum Home Page link is still wrong.

    Leave a comment:


  • Deaconxgp
    replied
    that's the first thing i checked but i'll check again

    Leave a comment:


  • Andy Huang
    replied
    Check to see if you have the correct setting set for:
    Admin CP > vBulletin Option > Site Name / URL / Contact Details > Forum URL

    I think you might've made a typo

    Leave a comment:


  • Deaconxgp
    started a topic Admin CP 'Forum Home Page' link wrong

    Admin CP 'Forum Home Page' link wrong

    how do i change that? currently it links to a /forum directory but my forums are actually in the /forums directory (with an 's')

    so when i got to click on 'Forum Home Page' in the admin CP or even Mod CP, there's an error ofcourse because it's linking to the wrong forum location.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X