Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internet Explorer does not support feeds with DTDs

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Internet Explorer does not support feeds with DTDs

    Im not a RSS user but the members are complaining that RSS no longer works

    The external data feeds is on in options

    When I go to the url in IE I get this

    Internet Explorer does not support feeds with DTDs.
    http://www.TALONClub.com/forum
    http://www.prowltalk.com
    http://www.nloc.net
    http://www.nhtoc.com

  • #2
    http://www.talonclub.com/forum/external.php?type=rss2 works fine in FF2 here, I will load WinXP over Parallels to try it out. Be right back.

    [edit] It works just fine on a default winxp installation with ie6. (see attachment)
    Attached Files
    Last edited by Floris; Wed 10 Jan '07, 7:57am.

    Comment


    • #3
      Should have noted its IE7
      It may be a user thing - I dont Use Rss enough to know whats not working
      Doug
      http://www.TALONClub.com/forum
      http://www.prowltalk.com
      http://www.nloc.net
      http://www.nhtoc.com

      Comment


      • #4
        Originally posted by Silver_2000 View Post
        Should have noted its IE7
        It may be a user thing - I dont Use Rss enough to know whats not working
        Doug
        Go to your headerinclude template in Style Manager --> All Style Options --> Click Go

        Find

        href="external.php?type=RSS

        Change it to

        href="external.php?type=RSS2

        Save
        MCSE, MVP, CCIE
        Microsoft Beta Team

        Comment


        • #5
          it already says this

          Code:
          <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="$vboptions[bbtitle] RSS Feed" href="external.php?type=RSS2" />
          http://www.TALONClub.com/forum
          http://www.prowltalk.com
          http://www.nloc.net
          http://www.nhtoc.com

          Comment


          • #6
            Originally posted by Silver_2000 View Post
            it already says this

            Code:
            <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="$vboptions[bbtitle] RSS Feed" href="external.php?type=RSS2" />

            Ok, let me rule something out..

            Do you get the DTD's error here??

            http://www.microsoftliveforums.com/f....php?type=RSS2
            MCSE, MVP, CCIE
            Microsoft Beta Team

            Comment


            • #7
              I am also post the full headerinclude template, you might want to replace your entire headerinclude template data, with this data..

              Code:
              <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=$stylevar[charset]" />
              <meta name="generator" content="vBulletin $vboptions[templateversion]" />
              <if condition="$show['threadinfo']">
              <meta name="keywords" content="$threadinfo[title], $vboptions[keywords]" />
              <meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$threadinfo[title] $foruminfo[title_clean]" />
              <else />
               <if condition="$show['foruminfo']">
              <meta name="keywords" content="$foruminfo[title_clean], $vboptions[keywords]" />
              <meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$foruminfo[description_clean]" />
               <else />
              <meta name="keywords" content="$vboptions[keywords]" />
              <meta name="description" content="$vboptions[description]" />
               </if>
              </if>
              <!-- CSS Stylesheet -->
              $style[css]
              <if condition="is_browser('opera') AND !is_browser('opera', '8.0.1')">
              <style type="text/css">
              ul, ol { padding-left:20px; }
              </style>
              </if>
              <!-- / CSS Stylesheet -->
              <script type="text/javascript">
              <!--
              var SESSIONURL = "$session[sessionurl_js]";
              var IMGDIR_MISC = "$stylevar[imgdir_misc]";
              var vb_disable_ajax = parseInt("$vboptions[disable_ajax]", 10);
              // -->
              </script>
              <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_global.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script>
              <if condition="$show['popups']"><script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_menu.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script></if>
              <if condition="$vboptions['externalrss']">
              <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="$vboptions[bbtitle] RSS Feed" href="external.php?type=RSS2" />
              <if condition="$show['foruminfo'] OR $show['threadinfo']">
              <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="$vboptions[bbtitle] - $foruminfo[title_clean] - RSS Feed" href="external.php?type=RSS2&amp;forumids=$foruminfo[forumid]" />
              </if>
              </if>
              <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" />
              MCSE, MVP, CCIE
              Microsoft Beta Team

              Comment


              • #8
                I have no problem with the RSS feeds at:
                http://www.talonclub.com/forum/external.php?type=RSS2

                The F150 forum gives me a blank page on the RSS feed. I am using the IE 7 but haven't installed the new security patch yet. I know this bug was prevalent on older betas of IE7.
                Translations provided by Google.

                Wayne Luke
                The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                vBulletin 5 API

                Comment


                • #9
                  http://www.talonclub.com/forum/external.php?type=rss2

                  Gives me no problems either, Using IE 7, Vista Ultimate version.

                  Must be a browser issue, its definately not a vbulletin problem..

                  Silver_2000, are you sure your not somehow linking to the RSS feeds using this URL ???

                  http://www.talonclub.com/forum/external.php?type=rss

                  The URL above will definately cause DTD errors..
                  MCSE, MVP, CCIE
                  Microsoft Beta Team

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Wayne Luke View Post

                    The F150 forum gives me a blank page on the RSS feed. I am using the IE 7 but haven't installed the new security patch yet. I know this bug was prevalent on older betas of IE7.
                    Its not you, there is definately something wrong with the RSS Feeds there..
                    MCSE, MVP, CCIE
                    Microsoft Beta Team

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X