Announcement

Collapse
No announcement yet.

Calendar Won't Do 07

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Calendar Won't Do 07

    http://audiosubculture.com/forums/ca...th=1&year=2007

    Won't display 07 no matter what. Stays on December...

  • #2
    Well, technically it's showing part of January. See on the last line, Monday, it flicks into January? On Sunday, it will go into the main bit of January

    Comment


    • #3
      Buried in AdminCP -> Calendar you have to set the range of years that the calendar is effective for.

      Everyone is running into this since it defaults to 2006 as the last year.

      Comment


      • #4
        Originally posted by feldon23 View Post
        Buried in AdminCP -> Calendar you have to set the range of years that the calendar is effective for.

        Everyone is running into this since it defaults to 2006 as the last year.

        Thanks. I was just getting ready to make a thread about this.

        Comment


        • #5
          Easiest fix I've had as a site owner so far! THANKS!

          Comment


          • #6
            Originally posted by paqmom View Post
            Easiest fix I've had as a site owner so far! THANKS!
            Could have said it better myself Thanks!

            Comment


            • #7
              I am constantly amazed that people who are 'admins' of their own board don't use the search function here.
              ...steven
              www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
              bmwcca.org/forum | m135i.net
              "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

              Comment


              • #8
                ahh...thanks search button... was wondering about this myself.. i figured someone else had the same prob =)

                Comment


                • #9
                  Originally posted by feldon23 View Post
                  Buried in AdminCP -> Calendar you have to set the range of years that the calendar is effective for.

                  Everyone is running into this since it defaults to 2006 as the last year.
                  Thanks All fixed now!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by 1996 328ti View Post
                    I am constantly amazed that people who are 'admins' of their own board don't use the search function here.
                    Because not every forum owner (read: vbulletin customer) isn't as experienced or know what to search for. To be honest, I find your comment a little bit misplaced.

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X