Announcement

Collapse
No announcement yet.

My forum became very slow

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My forum became very slow

    Hello

    By a sudden my forum became very slow/difficult to open ( vBulletin V3.6.2)

    Any body knows what could be the reason?

  • #2
    Try updating your plugins to latest versions.

    Try disabling all plugins and try again, if fine then re-add plugins one by one to see who's fault...

    Comment


    • #3
      Thanks

      Any other advises?

      Comment


      • #4
        Where is the vBulletin team??

        Comment


        • #5
          If you are running the original vB code and templates, then this is a server issue. If not, revert back to the original code and templates and see if that is any better.
          Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
          Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

          Steve Machol Photography


          Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


          Comment


          • #6
            Originally posted by Omanya.net View Post
            Where is the vBulletin team??

            Having a break like everyone else I would think.
            Baby, I was born this way

            Comment


            • #7
              I had this situation before.

              Was due to some plugins having problems. I checked which plugin's fault by disabling them and then enabling one by one....

              Comment

              Loading...
              Working...
              X