Search and new posts page doesnt works

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ba_eas
    New Member
    • Sep 2006
    • 4
    • 4.2.X

    Search and new posts page doesnt works

    My site is stilo-club.gr/vb3/index.php and my problem is that search button and get new posts and get daily posts button redirects me in a blank page.....

    What i have done wrong?
  • Marco van Herwaarden
    Senior Member
    • Nov 2004
    • 6999
    • 3.8.x

    #2
    Please create a new Style with no Parent set. Now browse the forum using this new style, do you still have the same problems?
    Want to take your board beyond the standard vBulletin features?
    Visit the official Member to Member support site for vBulletin Modifications: www.vbulletin.org

    Comment

    • Boxy
      Senior Member
      • Oct 2002
      • 3139

      #3
      White pages are generally caused by one of the following:

      1. You did not upload the vB files correctly. Reupload the vB non-image files and make sure you upload these in ASCII format and that you overwrite the ones on the server. Make sure you upload the Admin CP files to the admincp directory specified in your config.php file.

      2. You do not have a config.php file in your includes directory. You need to copy config.php.new to config.php, then edit this file with the correct database info.

      3. You have extra space or lines in your config.php file. Make sure there is no whitespace or extra lines in config.php either before the <?php or after the ?>.

      4. Your PHP has magic_quotes_sybase turned on. You have to run this off. On *nix systems you can do this by creating an .htaccess file with this content and placing it in your main forum directory:

      php_flag magic_quotes_sybase 0

      5. Your PHP is not compiled with XML support.

      6. Your PHP is not compiled with MySQL support.

      Comment

      • ba_eas
        New Member
        • Sep 2006
        • 4
        • 4.2.X

        #4
        I ve tried everything buddy said but still nothing.....

        I dont know what i m doing wrong...

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        😀
        😂
        🥰
        😘
        🤢
        😎
        😞
        😡
        👍
        👎