Announcement

Collapse
No announcement yet.

Database Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Database Error

    I recently upgraded to vBulletin 3.6 and uninstalled all my hacks. For some reason, I have been getting a Database Error, but there is no code (see below screenshot). any ideas as to why its doing this, and/or how to fix it?? thanks.

    http://img.photobucket.com/albums/v3...screenshot.jpg

  • #2
    Did you check your emails for errer reports?
    *Insert text here* :)

    Comment


    • #3
      i haven't received any...does vbulletin keep an error log somewhere else?

      Comment


      • #4
        We need to see the real error message. Right-click on the error page and go to View/Source. Then copy-n-paste the error message here.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          ????

          Im having same problem..............


          <!--
          Database error in vBulletin :

          mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
          /home/wwwgul00/public_html/forum/includes/class_core.php on line 271

          MySQL Error :
          Error Number :
          Date : Tuesday, September 26th 2006 @ 01:49:07 AM
          Script : http://www.gullystation.com/forum/
          Referrer :
          IP Address : $$$$$$$$$$$
          Username :
          Classname : vb_database
          -->

          Comment


          • #6
            Gullystation,

            Please start your own thread with the relevant details.
            Want to take your board beyond the standard vBulletin features?
            Visit the official Member to Member support site for vBulletin Modifications: www.vbulletin.org

            Comment


            • #7
              seems i'm only getting the error in firefox, and when i view source, i get the whole layout for the page as if there was no problem at all....i'm totally lost
              Last edited by blacklancer; Tue 26 Sep '06, 11:19am.

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X