Announcement

Collapse
No announcement yet.

Quick Reply and Mozilla Firefox

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Quick Reply and Mozilla Firefox

    Hello,
    For a few weeks now I have been having a problem with the quick reply feature of vB 3.6 and mozilla firefox.

    I upgraded my boards from 3.0.7 to 3.6 about 2-3 weeks ago, and there have been no hacks installed. I've been trouble shooting a few problems these past few weeks, so I haven't hacked anything or installed plugins until earlier today (I finally needed to add a few).

    So I can assure you before you ask, the problem is NOT from a plugin. I'm thinking it is a template problem and was wondering if you had any ideas as to what could be causing this?

    Once again, if users use internet explorer there is no problem... it is only with mozilla. It is also only a problem with Quick Replies.. normal replies always work fine.

    Here are the 3 things that have appeared at the bottom left of my browser when the blank screen appears:

    "Transferring data from www.burstnet.com"
    "Stopped"
    "Done"

    I have tested this multiple times with different styles, and it is always the same white page.

    The post does go through okay though, so if the user presses back and then refresh it works fine.

    Thanks in advance.

    EDIT: Oh, and no matter how long you wait, nothing ever loads on the white page, even though an hour glass remains next to the mouse cursor.

  • #2
    Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    If you do, empty your browser cache, close all browser windows and try again.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Smash.

      I used to have the same problem and thought it had something to do with vbulletin configuration.

      but im pretty sure that you have enable google adwords to show after last post, if so... quick reply with ajax does not work in FF when enabling google adwords after last post.

      Comment


      • #4
        chap .. glad i found this thread and YES .. this was where my problem was coming from ..

        Thanks
        My Forum: Bronx New York
        Vbulletin Version: 3.6.8 PL2

        Comment


        • #5
          yep, fixed it here too...thanks chap

          Comment


          • #6
            Originally posted by chapsrulez View Post
            Smash.

            I used to have the same problem and thought it had something to do with vbulletin configuration.

            but im pretty sure that you have enable google adwords to show after last post, if so... quick reply with ajax does not work in FF when enabling google adwords after last post.
            is there a way to fix this without removing adsense?

            Comment


            • #7
              A work around was a correction to the sybtax

              http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1077828
              My Forum: Bronx New York
              Vbulletin Version: 3.6.8 PL2

              Comment


              • #8
                yep, fixed it here too...thanks chap
                I still have same problem

                Comment


                • #9
                  i fixed this problem without remove adsense ...

                  check this topic post #29

                  Code:
                  http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=126107&page=2
                  Originally Posted by Farjad ( user in vb.org )

                  Comment


                  • #10
                    thank you farjad.. you solved a really big problem..

                    Comment


                    • #11
                      vb.org is down for upgrade, so just tagging this post for later, as I have the same issue with FF.
                      http://www.metalmusicians.org

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by mecho View Post
                        i fixed this problem without remove adsense ...

                        check this topic post #29

                        Code:
                        http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=126107&page=2
                        Originally Posted by Farjad ( user in vb.org )
                        Thank you! Been working on this problem for about an hour and that did the trick. My specific code was a bit different but I just added the last
                        Code:
                        AND !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax']
                        to mine to make it:
                        Code:
                        <if condition="$post['islastshown'] AND $GLOBALS[threadinfo][replycount] >= 2 AND !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax']">
                        This displays the adsense after the last post and only if there are two or more posts in the thread.

                        Comment


                        • #13
                          Right. It happen when you have a ads like google adsense or something like chitika

                          I put the code
                          AND !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax']
                          in between and firefox refresh okay

                          <if condition="$post[postcount] == 1 AND !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax'] AND in_array($forum[forumid], array(104,105,106,107,108,109,110,111,112,209,120,9,14))">

                          Comment


                          • #14
                            <if condition="$post[postcount] == 1 AND !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax']"> is good one

                            Comment


                            • #15
                              Amazing how 3 year old threads keep getting support...
                              Vote for:

                              - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
                              -
                              *PM - Add ability to reply to originator only*
                              - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
                              - "Quick Route" Interface...

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X