Announcement

Collapse
No announcement yet.

New message popup doesn't work for me.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Falcon Capt
    replied
    Stopped working here as well...

    Anyone have any ideas???

    Leave a comment:


  • Gomjaba
    replied
    Its "Yes" here too .. weird ... maybe its my browser ..

    Leave a comment:


  • SuperFlyPimp
    replied
    Sussed it!

    Admin CP > Private Messaging Options > Instant Messaging Support - Check for New Private Messages = Yes

    Leave a comment:


  • Gomjaba
    replied
    Originally posted by SuperFlyPimp View Post
    Hi guys

    The new PM popup refuses to work for me.

    I thought FireFox might be blocking it so I tested it here and it’s fine. I just re-installed my test forum from fresh with 3.6.0 and left everything default, and it doesn’t work there either!

    Is there something I have to switch in the Admin CP?
    Mm... now since you say it .. you are right - doesn't work for me either ...

    Leave a comment:


  • SuperFlyPimp
    started a topic New message popup doesn't work for me.

    New message popup doesn't work for me.

    Hi guys

    The new PM popup refuses to work for me.

    I thought FireFox might be blocking it so I tested it here and it’s fine. I just re-installed my test forum from fresh with 3.6.0 and left everything default, and it doesn’t work there either!

    Is there something I have to switch in the Admin CP?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X