Announcement

Collapse
No announcement yet.

New message popup doesn't work for me.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New message popup doesn't work for me.

    Hi guys

    The new PM popup refuses to work for me.

    I thought FireFox might be blocking it so I tested it here and it’s fine. I just re-installed my test forum from fresh with 3.6.0 and left everything default, and it doesn’t work there either!

    Is there something I have to switch in the Admin CP?
    The East Anglia Web Forums
    A discussion forum for all things entertainment,
    leisure and business related in the East Anglia region of the UK.

    Check out my suggestions thread, it’s ace!

  • #2
    Originally posted by SuperFlyPimp View Post
    Hi guys

    The new PM popup refuses to work for me.

    I thought FireFox might be blocking it so I tested it here and it’s fine. I just re-installed my test forum from fresh with 3.6.0 and left everything default, and it doesn’t work there either!

    Is there something I have to switch in the Admin CP?
    Mm... now since you say it .. you are right - doesn't work for me either ...
    I'm not under the alkafluence of inkahol like some thinkle peep I am!

    Comment


    • #3
      Sussed it!

      Admin CP > Private Messaging Options > Instant Messaging Support - Check for New Private Messages = Yes
      The East Anglia Web Forums
      A discussion forum for all things entertainment,
      leisure and business related in the East Anglia region of the UK.

      Check out my suggestions thread, it’s ace!

      Comment


      • #4
        Its "Yes" here too .. weird ... maybe its my browser ..
        I'm not under the alkafluence of inkahol like some thinkle peep I am!

        Comment


        • #5
          Stopped working here as well...

          Anyone have any ideas???

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X