Announcement

Collapse
No announcement yet.

Registration times out (just moved to new server) everything else working ok.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Registration times out (just moved to new server) everything else working ok.

    I'm running latest PHP5 ISAPI, Windows 2003, latest mysql. Site and features are running really well, but the registration times out since moving to this new server. This is after the final registration screen.

    Any ideas? I tried disabling image and email verfication but that didn't change it. php is set not to time out for several minutes, but it eventually does every time.

  • #2
    Do you get an error? What is it?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol View Post
      Do you get an error? What is it?
      Thank you for the quick response. The browser just says the connection has been lost after the timeout. It just sits and spins for quite some time and then it times out. Nobody seems to be able to register on three of my sites. I'll send you a PM with my web site.

      Comment


      • #4
        This is a server issue. You need to contact your host about this. See this post for the possible causes of a lost connection error:

        http://www.vbulletin.com/forum/showt...265#post310265
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Thanks Steve. The thing is that my wait_timeout is set appropriately. I don't doubt it's a server issue, so you may not have the answer, but it is odd that the only place this is experienced is at registration. Everything else works perfectly. Any thoughts as to why that might be?

          Comment


          • #6
            There is more to that than the wait_timeout setting. You need to go though everything.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X