Announcement

Collapse
No announcement yet.

MySQL errors on Session

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stevez
    replied
    Originally posted by Lats View Post
    I can only suggest you ask for a optimisation from Eva2000.
    already done that to

    thanks

    Leave a comment:


  • Lats
    replied
    I can only suggest you ask for a optimisation from Eva2000.

    Leave a comment:


  • Stevez
    replied
    Originally posted by Lats View Post
    I actually read that thread.. but didn't really help..

    It seems to be random and ONLY happing on the session table..

    I've also tried to play around with my wait_timeout and a few other mysql settings with no luck.

    Leave a comment:


  • Lats
    replied
    Check this thread...
    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=43505

    Leave a comment:


  • Stevez
    replied
    Sorry forgot to mention my server details.

    -MySQL - 5.0.24-standard
    -PHP 5
    -Using eAccelerator 0.9.5-beta1
    -Ded server

    Using vbb 3.5.5

    Leave a comment:


  • Stevez
    started a topic MySQL errors on Session

    MySQL errors on Session

    Hi,

    For the past month or so i've been getting about 50 or so emails a day with the following..


    ===============================
    Database error in vBulletin 3.5.5:

    Invalid SQL:

    UPDATE session
    SET lastactivity = 1159837627, location = '/showthread.php?t=34542', inforum = 29, inthread = 34542, incalendar = 0, badlocation = 0
    WHERE sessionhash = '6496677cfededa8e18c8a9f76533f5d7';

    MySQL Error : MySQL server has gone away
    Error Number : 2006
    Date : Tuesday, October 3rd 2006 @ 11:10:24 AM
    Script : http://site.com/showthread.php?t=34542
    Referrer :
    IP Address : 220.101.117.48
    Username : Unregistered
    Classname : vB_Database
    ====================================

    It's only happing with the session table. The server is not under any massive load.. (load avg 1.2).

    I cannot figure out why its happing, it seems to be random...

    I seen someone else posted the same problem but he opened a support ticket so im not to sure what happend.

    Any ideas?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X