Announcement

Collapse
No announcement yet.

back-up restoring

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • back-up restoring

    hi

    every time i want to use the back-up on my pc localhost server it says ( Error at the line 26: ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

    Query: CREATE TABLE `access` ( `userid` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `forumid` smallint(5) unsigned NOT NULL default '0', `accessmask` smallint(5) unsigned NOT NULL default '0', KEY `userid` (`userid`,`forumid`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

    MySQL: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DEFAULT CHARSET=latin1' at line 6 )

    the forum works fine on localhost but i can`t restore my back-up to the localhost .. i tried bigdump.php ..

    how i can use my website forum back-up on my localhost server .. i tried before some databases and works fine but now my back-up won`t work

  • #2
    You're using different versions of MySQL.
    What version are you using on each server?
    Best Regards
    Colin Frei

    Please don't contact me per PM.

    Comment


    • #3
      on my site its 4.1.21 but in my localhost its 4.0 ..

      the problem is this back-up have my attatchment table works fine but in my site i lost all attachtments in database so i want to use the attachment back-up table and restore it to my database in my site ,

      how i can upgrade my localhost mysql to 4.1 or fix this problem

      Comment


      • #4
        up

        any help ?

        Comment


        • #5
          If you are useing appserv, then use this version [appserv-win32-2.4.5].

          Comment


          • #6
            You need to back up the database using this tag: --compatible=mysql40
            Best Regards
            Colin Frei

            Please don't contact me per PM.

            Comment


            • #7
              Colin ..

              the attachment table on The back up on my website is empty and the back up i have on my localhost have the attachment table works fine .. what i need in extracting this table from the back up i have and restore it to my site back up ..

              the problem is i can`t run the back-up in my localhost .. when tried [appserv-win32-2.4.5] it says i can`t connect to my localhost ..

              ( The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file. )

              the config info is ok but don`t know what is the problem

              Comment


              • #8
                I thought you wanted to backup the database on the server, and restore the backup on your localhost?
                Best Regards
                Colin Frei

                Please don't contact me per PM.

                Comment


                • #9
                  yes thats what i need ..
                  i can`t back up the database from the server again because the database which is in the server has empty attachment table and i have old backup with attachment table works fine and i want to use it on localhost but i can`t because of the old mysql .. i tried to use the appserv-win32-2.4.5 but i found a problem .. programs that use database can`t connect to the database on localhost ..so how i can run my back up to restore the attachment and use it in my site database .. i only need attachment table .. now i splitted the database to 60 files and i made a new database on my site and i will try to run it in my site and get the attachment table .. but if there is any help to get the table in my localhost i will be glade to know about it

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X