Announcement

Collapse
No announcement yet.

Generic smilies display problem on post

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • murrtex
    replied
    Thanks man

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Originally posted by murrtex View Post
    man, r u kidding me??
    who r u? dou you know to use vbulletin??
    Apparently I don't. Goodbye.

    Leave a comment:


  • murrtex
    replied
    I fixed it.
    thanks Steve.Sorry
    Last edited by murrtex; Wed 16 Aug '06, 6:04am.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Again as per your picctures none of the smilies you are trying on that post are listed under 'Generic Smilies'. You need to create those smilies first.

    Leave a comment:


  • murrtex
    replied
    I fixed it.
    thanks Steve.Sorry
    Last edited by murrtex; Wed 16 Aug '06, 6:04am.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Sorry, I don't understand your pictures. None of the smilies you are trying on that post are listed under 'Generic Smilies'.

    Leave a comment:


  • murrtex
    started a topic Generic smilies display problem on post

    Generic smilies display problem on post

    hello..

    I deleted "Generic smilies category" and later I uploaded again
    but now it doesnt display in it

    ( ) these are not working

    What should I do?
    Last edited by murrtex; Wed 16 Aug '06, 6:04am. Reason: I fixed it.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X