Announcement

Collapse
No announcement yet.

help....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • help....

    a few members of my forum encounter e same problem, after they log in, when they want to add a post it will promt them to log in..
    when they log in again, the same problem arise...

    weird is.. below it will say membered online with my nick.. but when i add post it prompts me to log in..


    anyone can help???


  • #2
    First off, don't post in that obnoxious text.

    Secondly, are these confirmed users (followed the confirm account link in their welcome e-mail)?

    Have them delete their cookies and try again.

    Other than that, you'll have to wait for someone with more knowledge to come on.

    Comment


    • #3
      Originally posted by tacticalnuke View Post
      First off, don't post in that obnoxious text.

      Secondly, are these confirmed users (followed the confirm account link in their welcome e-mail)?

      Have them delete their cookies and try again.

      Other than that, you'll have to wait for someone with more knowledge to come on.
      yup, they have cfm their acc...
      n delete cookies

      i'm waiting...

      Comment


      • #4
        Make sure they check the 'Remember Me' checkbox when logging in.
        Best Regards
        Colin Frei

        Please don't contact me per PM.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Colin F View Post
          Make sure they check the 'Remember Me' checkbox when logging in.

          what if they are using shared computer???

          Comment


          • #6
            Then they'll simply have to make sure to log out again when they're done.
            Best Regards
            Colin Frei

            Please don't contact me per PM.

            Comment

            Loading...
            Working...
            X