Announcement

Collapse
No announcement yet.

Links in quick links only showing for me admin

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Links in quick links only showing for me admin

    Hi ive added 2 links to the quick links menu, they show up fine for me but my users cant see them whats the problem? here is the code ive got

    PHP Code:
    <!-- user cp tools menu -->
        <
    div class="vbmenu_popup" id="usercptools_menu" style="display:none">
            <
    table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0">
            
            <
    tr><td class="thead">$vbphrase[quick_links]</td></tr>
        
            <if 
    condition="$vboptions['enablesearches']"><td class="vbmenu_option"><a href="journal.php">$vbphrase[journals]</a></td><tr>
    <
    td class="vbmenu_option"><a href="chat/flashchat.php">Live Chat Room</a></td></tr>    

    <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getdaily">$vbphrase[todays_posts]</a></td></tr></if>
            <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread">$vbphrase[mark_forums_read]</a></td></tr>
            <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="#" onclick="window.open('misc.php?$session[sessionurl]do=buddylist&amp;focus=1','buddylist','statusbar=no,menubar=no,toolbar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,width=250,height=300'); return false;">$vbphrase[open_buddy_list]</a></td></tr>
                    
            <
    tr><td class="thead"><a href="usercp.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[user_control_panel]</a></td></tr>
            <if 
    condition="$show['siglink']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editsignature">$vbphrase[edit_signature]</a></td></tr></if>
            <!--<if 
    condition="$show['avatarlink']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editavatar">$vbphrase[edit_avatar]</a></td></tr></if>-->
            <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editprofile">$vbphrase[edit_profile]</a></td></tr>
            <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editoptions">$vbphrase[edit_options]</a></td></tr>
            
            <
    tr><td class="thead">$vbphrase[miscellaneous]</td></tr>
            <if 
    condition="$show['pmstats']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="private.php$session[sessionurl_q]rel="nofollow">$vbphrase[private_messages]</a></td></tr></if>
            <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="subscription.php$session[sessionurl_q]rel="nofollow">$vbphrase[subscribed_threads]</a></td></tr>
            <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$bbuserinfo[userid]">$vbphrase[my_profile]</a></td></tr>
            <if 
    condition="$show['wollink']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="online.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[whos_online]</a></td></tr></if>
            
            </
    table>
        </
    div>
        <!-- / 
    user cp tools menu --> 

  • #2
    Which two links?

    Comment


    • #3
      These 2

      PHP Code:
      <td class="vbmenu_option"><a href="journal.php">$vbphrase[journals]</a></td><tr>
      <
      td class="vbmenu_option"><a href="chat/flashchat.php">Live Chat Room</a></td></tr

      Comment


      • #4
        Do you only allow admins to search? Becauyse they are inside if the if people can search condition.

        Comment


        • #5
          nope i tested that, i did have the links outside of the search condition before and just moved to their to see if it would make a difference but its just the same dosnt show

          ALSO: i dont know if this helps in my account the links are like normal alligned to the left, in a registred users account there alligned to center.

          Comment


          • #6
            Are you sure you are looking at the same style?

            Comment


            • #7
              yes i only have the default vbulletin style and another 1 which i have set to default and which i only work on

              Comment


              • #8
                Also, having a set of <tr> tags missing won't help things.

                Try the following and see if it helps.

                HTML Code:
                <!-- user cp tools menu -->
                    <div class="vbmenu_popup" id="usercptools_menu" style="display:none">
                        <table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0">
                        
                        <tr><td class="thead">$vbphrase[quick_links]</td></tr>
                    
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="journal.php">$vbphrase[journals]</a></td></tr>
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="chat/flashchat.php">Live Chat Room</a></td></tr>
                        <if condition="$vboptions['enablesearches']">
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getdaily">$vbphrase[todays_posts]</a></td></tr>
                        </if>
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread">$vbphrase[mark_forums_read]</a></td></tr>
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="#" onclick="window.open('misc.php?$session[sessionurl]do=buddylist&amp;focus=1','buddylist','statusbar=no,menubar=no,toolbar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,width=250,height=300'); return false;">$vbphrase[open_buddy_list]</a></td></tr>
                                
                        <tr><td class="thead"><a href="usercp.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[user_control_panel]</a></td></tr>
                        <if condition="$show['siglink']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editsignature">$vbphrase[edit_signature]</a></td></tr></if>
                        <!--<if condition="$show['avatarlink']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editavatar">$vbphrase[edit_avatar]</a></td></tr></if>-->
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editprofile">$vbphrase[edit_profile]</a></td></tr>
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=editoptions">$vbphrase[edit_options]</a></td></tr>
                        
                        <tr><td class="thead">$vbphrase[miscellaneous]</td></tr>
                        <if condition="$show['pmstats']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="private.php$session[sessionurl_q]" rel="nofollow">$vbphrase[private_messages]</a></td></tr></if>
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="subscription.php$session[sessionurl_q]" rel="nofollow">$vbphrase[subscribed_threads]</a></td></tr>
                        <tr><td class="vbmenu_option"><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$bbuserinfo[userid]">$vbphrase[my_profile]</a></td></tr>
                        <if condition="$show['wollink']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="online.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[whos_online]</a></td></tr></if>
                        
                        </table>
                    </div>
                <!-- / user cp tools menu -->

                Comment


                • #9
                  dosnt make a difference, this is weird though using the smame account in firefox the menus come up fine just like i want them to though in IE the same account the 2 links i added dont show

                  Comment


                  • #10
                    Very strange. I can't work it out and can only that it is a small error somewhere in the code. I have found FF to be very forgiving and it will still render a page well if a couple of bits and pieces are missing.

                    IE can be more fussy and will "fail" things if everything is not in place. But from looking at your code snippet it all seems fine.

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X