Announcement

Collapse
No announcement yet.

Thumbnails don't display in Internet Explorer

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Thumbnails don't display in Internet Explorer

    Hi all,

    Can anyway see the thumbnail attached to the thread at http://www.aacircle.com.au/forums/da...tic-foods.html when using IE?

    IE doesn't want to show the thumbnails, yet Mozilla can. How do I get the thumbnails to show in IE?

    Thank you.

  • #2
    No permission to view - do you have a test login?
    Lats...

    Comment


    • #3
      No permission to view - you are correct. My mistake. I had prevented guests to download attachments. Do you know how I can allow guests to view jpg and gif images but not download any other attachments?

      Comment


      • #4
        Yes, just turn on inline images...

        ACP -> vBulletin Options -> Message Attachment Options -> View Attached Images Inline -> Yes
        Lats...

        Comment


        • #5
          Thanks for your suggestion Lats. However, it still doesn't work.

          I do currently have -> View Attached Images Inline -> Yes.

          Guest user permissions is set to disallow attachment download. Hence, viewing images inline still is considered a download.

          Perhaps this requires a hack to allow download of images.

          Comment


          • #6
            There is no way to restric users from viewing one type of attachment and not another.

            Comment


            • #7
              Thanks Zachery. I thought so. It seems it will require a hack.

              Cheers.

              Comment


              • #8
                Ummm, I was under the impression viewing a thumbnail was different to downloading say a .zip file.

                Back to the drawing board on that one I guess.
                Lats...

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X