Announcement

Collapse
No announcement yet.

Signature Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Signature Problems

    I have a problem with my signatures showing up in forums.
    Sigs show up in pm's. Only was to get them to show up in post is to edit your post after you post it and then click on show signature.

    I seen this in another post and tried it - UPDATE post SET showsignature='1'

    this is what I got - An error occurred while attempting to execute your query. The following information was returned.
    error number: 1146
    error desc: Table 'forum.post' doesn't exist


    Any ideas?

  • #2
    You're probably using a table prefix. Make sure to add that to the query.
    Best Regards
    Colin Frei

    Please don't contact me per PM.

    Comment


    • #3
      Have you tried to repair/optimize tables, using the maintenance tools??
      MCSE, MVP, CCIE
      Microsoft Beta Team

      Comment


      • #4
        Is there a way to tell? Sorry for sounding like a Noob, but I am
        Originally posted by Colin F
        You're probably using a table prefix. Make sure to add that to the query.

        Comment


        • #5
          yes I have tried this
          Originally posted by Joe Gronlund
          Have you tried to repair/optimize tables, using the maintenance tools??

          Also do not have ability to attached pics anymore, same process has to be done if a pic is waned, have to edit your post

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X