Announcement

Collapse
No announcement yet.

Archive broken - help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Archive broken - help

    I'm trying to figure out why my archive is doing this (http://www.offtopicbb.com/forum/archive/index.php):

    Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/offtopic/public_html/forum/archive/global.php(94) : eval()'d code on line 1

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/offtopic/public_html/forum/archive/global.php(94) : eval()'d code:1) in /includes/functions.php on line 2354

    Its been doing this since the day we installed the software.
    Any ideas? Check every single plugin, nothin.
    Virtual pet forum

  • #2
    Can you please reupload all the default vBulletin non-image files in ASCII mode, overwriting your current files.
    Also, disable plugins globally in your vBulletin Options.
    Best Regards
    Colin Frei

    Please don't contact me per PM.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Colin F
      Can you please reupload all the default vBulletin non-image files in ASCII mode, overwriting your current files.
      Also, disable plugins globally in your vBulletin Options.
      The first method should make it work right? Haven't tried that.
      If I disable plguins globally, will any of the plugins work? I disabled it before, and the archive worked, but the search engine friendly urls plugin didn't work, so curious.
      Virtual pet forum

      Comment


      • #4
        No, if you disable plugins globally then none of them will work
        Best Regards
        Colin Frei

        Please don't contact me per PM.

        Comment


        • #5
          Originally posted by cpvr
          The first method should make it work right? Haven't tried that.
          If I disable plguins globally, will any of the plugins work? I disabled it before, and the archive worked, but the search engine friendly urls plugin didn't work, so curious.

          Sounds like the problem is in one or more of your plugins -

          Disable all plugins and, if the archive works, try adding them back one at a time.
          vBulletin Hosting - Building my Automotive Forum Network...
          vBulletin FAQ - Lincoln vs Cadillac - Mopar Forum - Car Audio Forum - E Body Mopar Forum - B Body Mopar Forum
          Pick Up Truck Forum - C Body Mopar Forum - FMJ Body Mopar Forum - Willys and Jeep Forum

          Comment


          • #6
            Originally posted by joeychgo
            Sounds like the problem is in one or more of your plugins -

            Disable all plugins and, if the archive works, try adding them back one at a time.
            Ya, I removed the one that was reported to break it - minumum amout of posts to access a certain forum.
            Virtual pet forum

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X