Announcement

Collapse
No announcement yet.

Missing Admin Options on New Install

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • keford
    replied
    Resolved!

    I had a zero byte file:

    includes/xml/cpnav_vbulletin.xml

    A reupload fixed my Admin CP issue.

    Once I noticed that I used PhpShell to issue the command
    find . -size 0

    and found a few images that also were zero byte. Would this make a good addition for the last stages of the install script?

    Anyhoo, it's all good now. Thanks!

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    My guess is that the language xml file was not completely installed. If you still have this problem after uploading all the files, reupload the original vbulletin.language.xml file in the install directory. Then upload the tools.php script in the 'do_not_upload' folder of the vB zip file to your Admin CP directory. Then reimport the vbulletin-language.xml file. Immediately remove tools.php when you are done.

    Leave a comment:


  • Floris
    replied
    Possibly not all the 3.5.3 files are uploaded, or not uploaded 100%.

    Leave a comment:


  • keford
    started a topic Missing Admin Options on New Install

    Missing Admin Options on New Install

    I just installed 3.5.3 for the first time and it went without incident. I logged into the board, then logged into the Admin panel. The panel appears but the menu tree (in the left panel) is empty. The only content I see is the Control Panel Home screen with server name, developer list, etc. Here is a screenshot of what I'm seeing.

    notes:
    This is a vbtest system.
    The user and admin are the same account.
    vbtest is running under a different domain name than production will be.

    -keith
    Last edited by keford; Fri 27 Jan '06, 7:05am. Reason: problem resolved

Related Topics

Collapse

Working...
X