Announcement

Collapse
No announcement yet.

Two banner next to each other

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jake Bunce
    replied
    Well it must be a problem with the banner code itself, and that is not vBulletin code.

    Leave a comment:


  • zoliphant
    replied
    Uh Oh...if you don't know then I am in trouble...because you have about a million times more knowledge about this stuff than I do...

    Do you know anyone else who maybe would know?

    Z

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    Dunno.

    Leave a comment:


  • zoliphant
    replied
    Here is what I changed it to and still the same problem...wth am I missing...???...lol

    HTML Code:
    <!-- logo -->
    
    <a name="top"></a>
    <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
    <tr>
    
    <td align="$stylevar[left]"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>
    
    <td align="$stylevar[right]">
    <script type="text/javascript"><!--
    google_ad_client = "pub-XXXXXXXXXXXXXX";
    google_ad_width = 468;
    google_ad_height = 60;
    google_ad_*ormat = "468x60_as";
    google_ad_type = "text_image";
    google_ad_channel ="";
    google_color_border = "CCCCCC";
    google_color_bg = "";
    google_color_link = "000000";
    google_color_url = "666666";
    google_color_text = "333333";
    //--></script>
    <script type="text/javascript"
    src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
    </script></td>
        </tr>
    </table>
    Z

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    Ah, it isn't showing up?

    You are using asterisks where you should have double quotes. Replace * with ".

    Leave a comment:


  • zoliphant
    replied
    Jack,

    Also while you are there do you have any clue how to get rid of the white under my left sidebar ads?

    Thank you in advance for your help.

    Zach

    Leave a comment:


  • zoliphant
    replied
    www.austinperformancedriving.com/forums

    Thanks for your help.

    Z

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    Your code looks fine. What is the URL to your forum? I want to see the problem.

    Leave a comment:


  • zoliphant
    replied
    I am trying to add 2 banners side by side as well...the first one is my title image the second one I want to be Google Adsense...

    Here is my code what am I doing wrong?

    HTML Code:
     <!-- logo -->
    
    <a name="top"></a>
    <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
    <tr>
    
    <td align="$stylevar[left]"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>
    
    <td align="$stylevar[right]">
    <script type=*text/javascript*><!--
    google_ad_client = *pub-XXXXXXXXXXX*;
    google_ad_width = 468;
    google_ad_height = 60;
    google_ad_*ormat = *468x60_as*;
    google_ad_type = *text_image*;
    google_ad_channel =**;
    google_color_border = *CCCCCC*;
    google_color_bg = ********;
    google_color_link = *000000*;
    google_color_url = *666666*;
    google_color_text = *333333*;
    //--></script>
    <script type=*text/javascript*
    src=*http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js*>
    </script></td>
        </tr>
    </table>
    What I am trying to do is have the title image aligned left and the google aligned right...

    Thank you for your help!!!

    Z

    Leave a comment:


  • padmaster
    replied
    Thanks, that did it.

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    Originally posted by padmaster
    Just one minor problem, there seems to be an "underscore" character after the first banner. Why is that?
    Remove any line breaks or spaces before the </a>.

    Leave a comment:


  • padmaster
    replied
    Thanks Jake, that's just what the doctor ordered. I used your code but I added the href link to both banners individually like this....

    Code:
     
    <div align="center">
    <a href="$vboptions[contactuslink]">
    <img src="http://www.padmasters.com/banners/advert_padmasters.gif" alt="" border="0" />
    </a>
     
    &nbsp;
     
    <a href="$vboptions[contactuslink]">
    <img src="http://www.padmasters.com/banners/advert_padmasters.gif" alt="" border="0" />
    </a>
    </div>
    Just one minor problem, there seems to be an "underscore" character after the first banner. Why is that?

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    Code:
    <div align="center">
    <a href="LINK">
    <img src="http://www.padmasters.com/banners/advert_padmasters.gif" alt="" border="0" />
    </a>
    
    &nbsp;
    
    <img src="http://www.padmasters.com/banners/advert_padmasters.gif" alt="" border="0" />
    </div>

    Leave a comment:


  • padmaster
    replied
    I was able to do this with the following code:

    Code:
    <div align="center">
    <img src="http://www.padmasters.com/banners/advert_padmasters.gif" alt="" border="0" />
    <img src="http://www.padmasters.com/banners/advert_padmasters.gif" alt="" border="0" />
    </div>

    What I can't figure out is how to make the banner link to the "contact us" form. If I add the link to the above code, it makes all the text on the page underlined. Why?

    I'd also like to add a little space between the banners. Any suggestions?

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    What is the URL to your forum? I need to see the problem.

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X