Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncached templates

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Uncached templates

    Today i installed my new board (test board) vB 3.5.2
    But i have a Uncached templates: navbar_link (2)
    It's a clean board with only the Microstats plugin.
    Where comes that Uncached templates from
    It's only on the forumdisplay and deeper, not on the index.

  • #2
    To troubleshoot this, remove any hacks and disable your plugins, then see if you still have this problem.

    If so, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

    Next, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I have done a clean installation, some what I am have is microstats. All templates are orgineel, and I have uploaded again the orginele php files in ASCII format. I have still those Uncached template, when I outfit the plugins I can no longer see if I have Uncached templates, because microstats go out.

      Comment


      • #4
        Honestly I do not see how you can get this error on an unmodified vB. Did you try my suggestions?
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Originally posted by Steve Machol
          Honestly I do not see how you can get this error on an unmodified vB. Did you try my suggestions?
          Yes I try it, also i revert al CSS of the standard skin and now i have uninstalled microstats to and disable de plugins on my board. I'ts now a standard board after a clean install. I open debug en see the Uncached templates: navbar_link (2)

          Comment


          • #6
            If you have not installed any plugins or hacks (which includes portals), fill out a support ticket at:

            http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

            Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. Please also include a complete description of the problem.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Originally posted by Steve Machol
              If you have not installed any plugins or hacks (which includes portals), fill out a support ticket at:

              http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

              Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. Please also include a complete description of the problem.
              I have installed vB again and have the same configuration and the problem is solved, I would not know how it came, but it's oke now.

              Thank for your help Steve

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X