Announcement

Collapse
No announcement yet.

Flash, navigation, header?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Flash, navigation, header?

    I have a flash header with the built in navigation bars, this is it:

    http://www.studiothreehundred.com/elite/header.swf

    I tried saving the target location then uploading it to the FTP and then trying to post the header as if it were a normal image. Didn't work.

    How do I take this Flash header with nav/ bars my guy made for us and put it at the top as our header on www.EliteDriven.com ??

    Thanks guys.

  • #2
    Admin CP -> Styles & Templates -> Style Manager -> Common Templates (in the menu) -> header

    Replace the red code:

    Code:
    <!-- logo -->
    <a name="top"></a>
    <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
    <tr>
    	<td align="$stylevar[left]"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>
    	<td align="$stylevar[right]">
    		&nbsp;
    	</td>
    </tr>
    </table>
    <!-- /logo -->
    
    <!-- content table -->
    $spacer_open
    
    $_phpinclude_output
    ...with the blue code:

    Code:
    <!-- logo -->
    <a name="top"></a>
    <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
    <tr>
    	<td align="$stylevar[left]"><embed src="http://www.studiothreehundred.com/elite/header.swf" /></td>
    	<td align="$stylevar[right]">
    		&nbsp;
    	</td>
    </tr>
    </table>
    <!-- /logo -->
    
    <!-- content table -->
    $spacer_open
    
    $_phpinclude_output
    That should work.

    Comment


    • #3
      thank you sir.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Jake Bunce View Post
        Admin CP -> Styles & Templates -> Style Manager -> Common Templates (in the menu) -> header

        Replace the red code:

        Code:
        <!-- logo -->
        <a name="top"></a>
        <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
        <tr>
            <td align="$stylevar[left]"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>
            <td align="$stylevar[right]">
                &nbsp;
            </td>
        </tr>
        </table>
        <!-- /logo -->
        
        <!-- content table -->
        $spacer_open
        
        $_phpinclude_output
        ...with the blue code:

        Code:
        <!-- logo -->
        <a name="top"></a>
        <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
        <tr>
            <td align="$stylevar[left]"><embed src="http://www.studiothreehundred.com/elite/header.swf" /></td>
            <td align="$stylevar[right]">
                &nbsp;
            </td>
        </tr>
        </table>
        <!-- /logo -->
        
        <!-- content table -->
        $spacer_open
        
        $_phpinclude_output
        That should work.
        Not the same for 3.8 I presume? Searching for
        <td align="$stylevar[left]"> in the header had not results for me.

        Any ideas?

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X