Announcement

Collapse
No announcement yet.

admincp not showing - after clean install

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • admincp not showing - after clean install

    Hi,

    I've just bought vbulletin, clean install - no problems at all. Forums work ok, modcp works ok, but admincp won't load. Dropped database, fresh install, same again.

    In the frameset for admincp, admincp/index.php?do=nav works ok, index.php?do=head doesn't display and hangs.., index.php?do=home doesn't display and hangs..

    If I load admincp/index.php?do=nav into it's own window, then clicking the menu items opens up new windows which work ok..

    As mentioned, modcp works ok.

    Thanks for any help,
    Paul.

  • #2
    Which browser are you using? Have you tried a different one? Which versions of PHP and MySQL?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Various browsers, ie6, firefox, also tried on different machines - same result.

      Linux/apache 1.3 box
      php version 4.3.10-16
      mysql version 4

      Comment


      • #4
        Please provide the exact version numbers sso we can troubleshoot this.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X