Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems logging in to AdminCP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems logging in to AdminCP

    In my first vBulletin 3.5.1 test forum

    I can log in as Administrator to the forums.

    I can not login to AdminCP.

    I see



    "Thank you for logging in..."

    but then vBulletin returns me to the login screen

    It doesn't say "wrong password"

    It just won't let me get past the login screen

    Stachel

  • #2
    Try setting you Admin CP CHMOD to 777. And did you delete the install.php file?

    Comment


    • #3
      This is probably a cookie domain/path issue. To fix this, upload the tools.php script in the 'do_not_upload' folder of the vB zip file to your Admin CP directory. Use this to reset the cookie domain and path back to the defaults. And then leave your cookie domain and path at the default settings. There is no reason to change these. If you need to specify a unique cookie, use the cookie prefix setting in config.php instead.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        Thank you both!

        Comment


        • #5
          I am getting the same error and have uploaded tools.php and chmod'ed the admincp directory. What else can I try? (FYI - This is a fresh install).
          sigpic

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X