Announcement

Collapse
No announcement yet.

WAP friendly version of my Forum ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Funny, that's what I told them to do and get back to me on weather it worked; I was looking in the config file for guidence, but the variables aren't explained so I know what changing them does. Thanks for explaining it, though; I'll explain it to them.

    Now if only the reputation was integrated, I could get along with it for a while until one of the other solutions ("Alabama" gets a 3.5 release or the WAP plugin works across more phone) works.

    Comment


    • #17
      Here are my default settings from the CONF:
      //---------------------------------------------------------------
      // The below settings are "fall back" options
      // Under most circumstances these should not be modified.
      // Your users can use "My Prefs" to modify most of these settings
      //---------------------------------------------------------------


      $Default_WiStyle="Color";
      $HTopicLimit=10;
      $ThreadLimit=5;
      $Posts_Max_Characters=1000;
      $PostLimit=1;
      $PM_Max_Characters=800;
      $PMLimit=5;
      $OnlineUsersListLimit=30;
      $SearchLimit=10;
      vBulletin v3.8.0's Implementation of Google Adsense Should Be Avoided At All Costs - Do Your Own Adsense Implementation

      Comment


      • #18
        Thanks, I'll try switching it to color to see if the users like that for now - one complaint was the bland look to the default.

        Comment


        • #19
          Be careful with switching that default style. Let me find the info Thad sent me about that.
          vBulletin v3.8.0's Implementation of Google Adsense Should Be Avoided At All Costs - Do Your Own Adsense Implementation

          Comment


          • #20
            Here it is:
            We still are unable to access http://wap.fireblades.org via any WAP 2.0 device/browser. Did you change the default theme in the WiForums configuration file to Color(HQ)? If so, you must make sure that an XHTML-MP WiStyle of the same name exists, if you do not do so WiForums will not be able to output any data to a WAP 2.0 or WAP 1.x & WAP 2.0 complaint browser.
            Doing so should remedy the A500 issue that you have experienced.
            I just renamed mine to "Color" to make it easier. Just make sure you have an XHTML-MP style called "Color" also.
            vBulletin v3.8.0's Implementation of Google Adsense Should Be Avoided At All Costs - Do Your Own Adsense Implementation

            Comment


            • #21
              I've posted one template improvement to
              http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=100764
              so far. There's lots more to do.

              Comment


              • #22
                I only have what was uploaded with the default - in WML there is Color(HQ) and default and in XHTML-MP there is default and Series60. Which means I am a little confused as to how the styles work, unless you no longer need WML and XHTML-MP schemes in both directories?

                Comment


                • #23
                  Praying that Jelsoft releases an authorized/real version of vB with native WAP support. (Fingers crossed).
                  3rdgen.org - Real Cars, Real People, Real Fast!

                  Comment


                  • #24
                    i agree.. i have been looking for a good one too, but cant seem to find one that really works well..

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X