Announcement

Collapse
No announcement yet.

Members getting logged out.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Mmmm i don't this is is it as i have mine set to remember me and it still logs me out. The thing is its random and i can be logged in for 24 hours or more only to be logged out 3 or 4 times in an hour.

    I've had it writing messages etc (very worrying and forcing me to use the back button to recover).

    I'm sure something is amiss and i've even had it here on vbulletin.com.

    Comment


    • #32
      Any update to this common and annoying problem?

      Comment


      • #33
        I have 2 sites running 3.5 and one has the log out problem while the other one is fine. The sites have mods so i can't do a support ticket

        Comment


        • #34
          I still have it, I'm so used to it, I think about if it was still happening. It is definitely an annoyance.

          Comment


          • #35
            I think it may have to do with the navbar log in for my case anyway..I have logged in using the "not logged in page" instead of the navbar login and i haven't been logged out yet..Going to wait another day then log out and try the nav bar one to see if thats where the problem is.

            Comment


            • #36
              i think the ibulletin skin navbar login is whats causing me problems. How many of you use this skin?
              Last edited by stroke25; Sat 3 Dec '05, 5:18pm.

              Comment


              • #37
                Originally posted by stroke25
                i think the ibulletin skin navbar login is whats causing me problems. How many of you use this skin?
                This is happenig to my members also.
                My Football Forum

                Comment


                • #38
                  Me too.

                  Comment


                  • #39
                    This is also happening in the forum I just installed. I can't even get into the admincp!

                    Comment


                    • #40
                      The problem is being spoken about here too

                      Please this is a problem that has to be addressed.
                      and patched.

                      I'm getting a lot of heat on my site.

                      Is there some one working on a FIX???

                      Comment


                      • #41
                        There is no problem aside from user error, The fix is to ensure that you do not have multiple / corruputed cookies.

                        To ensure that your cookie settings (in the vB options) and in the config.php are correct.

                        If they are, you shouldn't have anything to worry about.

                        Comment


                        • #42
                          Why is it that programmers alway say "user error" all the time. NOT NOW !!

                          There is a problem like I said in the other thread there are way to many members have this problem.

                          Please look into this

                          Thank you

                          Comment


                          • #43
                            As I said previously if yyou insist that this is a bug, please report it in the 3.5 Bug Tracker. It doesn't do much good to tell us to fix this in this thread.

                            By the way, have you confirmed any of these problems on an unhacked test forum?
                            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                            Steve Machol Photography


                            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by coinwash
                              Why is it that programmers alway say "user error" all the time. NOT NOW !!

                              There is a problem like I said in the other thread there are way to many members have this problem.

                              Please look into this

                              Thank you
                              We've looked into it, and 99% of the time it was a user issue.

                              Comment


                              • #45
                                bump... happening on my board after moving to 3.5x this week from 3.0x. Opera, IE, whatever.

                                never reported to me before.

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X