Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't get my style choice to stick...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    PamelaE
    Senior Member

  • PamelaE
    replied
    I had this problem last night and cleared my cookies. The problem has gone and I now see the correct templates as set out in the CP.

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    I don't have this problem with your Dark Blue style and FF. If you have any FF extensions try removing them. Some are known to cause problems.

    Leave a comment:

  • mclark2112
    Member

  • mclark2112
    replied
    Still doesn't work, it keeps going back to the default style.

    link: www.champcarfanatics.com/forums/

    Edit: it seems to only happen in firefox, IE seems ok.
    mclark2112
    Member
    Last edited by mclark2112; Sat 8 Oct '05, 5:02pm.

    Leave a comment:

  • mclark2112
    Member

  • mclark2112
    replied
    May have fixed this, set cookies to the .domain.com setting, and they seem to stick now.

    Leave a comment:

  • mclark2112
    Member

  • mclark2112
    started a topic Can't get my style choice to stick...

    Can't get my style choice to stick...

    I cannot seem to get my style choices to stick. I have three styles on my board. One, I know has problems, the pda skin, but I'll fix that later. Any time I choose the Dark Blue skin, it changes, but as soon as I click a link, it goes back to the default. I even chose it as my skin in the user cp, but it won't stick.

    I reverted all the templates, but it still didn't stick... Maybe my default templates has issues...???
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X