Announcement

Collapse
No announcement yet.

DB upload problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Floris
    replied
    Same here.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I get:

    No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

    Leave a comment:


  • Ericsson
    replied
    Ok the post is there, but the attachment is not: http://thenokiasite.com/showthread.php?t=731

    There should be an attachment there...

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I still don't know what you mean about the backup and attachments. Sorry.

    As ffor the avatars, try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • Ericsson
    replied
    Ok, I uploaded a backup and now the attachmens are missing (well some are) but not the posts.

    Also the threads look messed up: http://www.thenokiasite.com/showthread.php?t=514

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Can you start again and please explain exactly what you have done and what you are trying to do?

    Leave a comment:


  • Ericsson
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Does this exist:

    /home/t72at72a/public_html/uploads/1/1414.attach
    No.

    What about the view thread? Its too wide.
    Also some attachments are missing: http://thenokiasite.com/showthread.php?t=731 Theres should be an attachment there...Thanks

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Does this exist:

    /home/t72at72a/public_html/uploads/1/1414.attach

    Leave a comment:


  • Ericsson
    replied
    Anyone?

    Leave a comment:


  • Ericsson
    replied
    I got that fixed but when you try to download it says:
    Code:
     Warning: fopen(/home/t72at72a/public_html/uploads/1/1414.attach): failed to open stream: No such file or directory in /attachment.php on line 162
    Also some threads are really messed up.
    http://www.thenokiasite.com/showthread.php?t=514

    Leave a comment:


  • Ericsson
    started a topic DB upload problems

    DB upload problems

    I just uploaded a backup, im trying to change the attachment path... I keep getting this:

    Code:
    We attempted to write a test file to /home/thenokia/public_html/uploads, but we were unsuccessful. Please verify that the web server has write/delete permissions for this path.
    I chmod'ed uploads to 777.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X