Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paragraphs lumped into one big one

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Paragraphs lumped into one big one

    Since updating from 3.0.9 to 3.5.0, when someone posts a paragraph, like this:

    Notice the blank line between this and above. Now they would be lumped together on my forum. If I edit the post and fix it, it seems to work, but not the first time its posted.

  • #2
    Reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

    Next, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol
      Reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

      Next, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
      I seem to not be having this problem now, but some of my users are. I already re-did all of our templates based of the latest default too. My guess, they need to just empty their cache and start fresh. Thanks.

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X