Announcement

Collapse
No announcement yet.

(3.5 RC 3) Inline editing no longer works

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • (3.5 RC 3) Inline editing no longer works

    After the upgrade to vB 3.5 RC 3, inline editing (Ajax) no longer works. Clicking on the [Edit] button in a post takes you directly to advanced edit.

    I was able to recreate this problem on my site in FOUR browsers on Windows XP (IE, Mozilla, Mozilla Firefox, Opera). Yes, all cookes were cleared in all browsers, all caches were cleared in all browsers, and still ... no Ajax post editing.

    I have custom headers and footers in all my templates, with no other custon templates. I don't want to have to recreate them froms scratch if I have to revert them.
    Cyburbia Forums - a third place for urban planners
    http://www.cyburbia.org/forums

  • #2
    Did you try it with a default vbulletin style? (Create a new style, no parent, browse the site with that in a browser with a clean cache.)
    vBulletin v3.8.0's Implementation of Google Adsense Should Be Avoided At All Costs - Do Your Own Adsense Implementation

    Comment


    • #3
      Originally posted by conqsoft
      Did you try it with a default vbulletin style? (Create a new style, no parent, browse the site with that in a browser with a clean cache.)
      Tried it. Still doesn't work.
      Cyburbia Forums - a third place for urban planners
      http://www.cyburbia.org/forums

      Comment


      • #4
        Bump. vBulletin is advanced, but It hasn't fixed itself yet.
        Cyburbia Forums - a third place for urban planners
        http://www.cyburbia.org/forums

        Comment


        • #5
          Upgraded to Gold yet?
          vBulletin v3.8.0's Implementation of Google Adsense Should Be Avoided At All Costs - Do Your Own Adsense Implementation

          Comment


          • #6
            Make sure you have it setup, I believe there is an option to disable this all together.

            Comment


            • #7
              using vb 3.5.0 gold
              i have activated Quick Edit in admincp

              when i click edit its always taking me to the advanced editor.
              i tried it with ie6, firefox and maxthon.
              all browsers were cleared before
              Visit us: FEAR-Productions.com

              Comment


              • #8
                update!

                under Message Posting Interface Options
                i have change the Quick Edit to dissabled -> save -> enable standard controls -> save

                now its working!
                Visit us: FEAR-Productions.com

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Zachery
                  Make sure you have it setup, I believe there is an option to disable this all together.
                  I'm running 3.5 Gold now.

                  Quick edit is ON. I tried turning it off, saving, turning it back on, saving, clearing the cache, and restarting, and it seems to work. Strange how it got that way, though.
                  Cyburbia Forums - a third place for urban planners
                  http://www.cyburbia.org/forums

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by infinityloop
                    update!

                    under Message Posting Interface Options
                    i have change the Quick Edit to dissabled -> save -> enable standard controls -> save

                    now its working!

                    I dont have that option ... vb 3.5

                    Comment


                    • #11
                      I had no clue what this inline editing was. Apparently, it does not like 'Legacy' styles? I attempted the changes in this post, no dice. Once I switched away from 'Legacy' style, it worked great. It also added the check boxes to select posts, etc.

                      Switching back to Legacy and all works fine again. Seems like it just needed a swift kick.....Perhaps that might work?

                      Comment


                      • #12
                        In my case I can use de quick edit in IE but not in Firefox. I can see this error in firefox:

                        Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIXMLHttpRequest.status]" nsresult: "0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE)" location: "JS frame :: http://foro.hispazone.com/clientscri..._quick_edit.js :: anonymous :: line 137" data: no]
                        Source File: http://foro.hispazone.com/clientscri..._quick_edit.js
                        Line: 137
                        Thanks

                        Comment

                        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                        Working...
                        X