Announcement

Collapse
No announcement yet.

Runtime error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Runtime error

    Well made the switch to 3.5 and Im getting loads of Runtime error messages popping up whilst veiwing my forum

    Any ideas ( oh on AOL )

  • #2
    The first thing I recommend is that you reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

    Next, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Thanks for reply but being dim

      Next, create a new style and choose no parent style
      How this done cheers

      Comment


      • #4
        Admin CP -> Styles & Templates -> Style Manager -> Add New Style
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        Loading...
        Working...
        X