Announcement

Collapse
No announcement yet.

ob_start & postings.php with RC3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scott MacVicar
    replied
    You posted on a weekend, support staff only work week days and occasional weekend work.

    Now disable all plugins you might have.
    Run Find Suspect File Versions from the Diagnostics part of admincp
    Create new style
    Select new plain style and try problem.

    Leave a comment:


  • TMM-TT
    replied
    I have reported those problems to the bugtracker now, since I feel this must be solved before release.

    Leave a comment:


  • TMM-TT
    replied
    Is those two problems really completely unknown without answers?

    Leave a comment:


  • TMM-TT
    started a topic ob_start & postings.php with RC3

    ob_start & postings.php with RC3

    I have two probels after upgrading RC2 to RC3. I don't know if it's a bug yet, so I want to know if there's a normal way to fix this first.


    1. The thing that worked in RC2 with the ob_start, and own templates for the header stopped working. I tried to use both global.php and the global_start-template. Nothing shows up in the header anymore. Has something been changed here?

    2. When removing posts from a thread (from the Edit-button), postings.php shows nothing. I can't tell if this worked in RC1 but in RC2 and 3 it does'nt.


    Is it me or just a revert missing, somewhere?
    Last edited by TMM-TT; Sat 10th Sep '05, 7:19am.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X