Announcement

Collapse
No announcement yet.

forum clicks logging me out of admincp

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • forum clicks logging me out of admincp

    rc3:

    if i have two tabs or windows open, one showing my forums and one showing my admincp, a click on the forums will require me to have to log into the admincp again before i can do anything. happens every time i refresh a forum page. is this a new 'feature' of rc3 or is something borked on my board?

  • #2
    Something must be borked on your end. Doesn't happen to me. Have you tried clearing cache and re-uploading files?

    Comment


    • #3
      yeah just tried that, didn't help. happens in both ie and firefox too. :\

      Comment


      • #4
        i fixed it by disabling the admincp timeout. smells like a bug.

        Comment


        • #5
          Originally posted by joshx
          rc3:

          if i have two tabs or windows open, one showing my forums and one showing my admincp, a click on the forums will require me to have to log into the admincp again before i can do anything. happens every time i refresh a forum page. is this a new 'feature' of rc3 or is something borked on my board?
          I have the same problem here after install RC3

          Comment


          • #6
            ????????????????????

            Comment


            • #7
              ...

              Don't bump threads...especially if you have nothing to contribute to.

              Comment

              Loading...
              Working...
              X