Announcement

Collapse
No announcement yet.

RSS not working with aggregators

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RSS not working with aggregators

    I have RSS turned on my vbulletin, but when i try to insert the feed into my rss aggregator (i am using bloglines), i get the following error message:

    No feeds were found. Please verify that the website publishes an RSS feed.

    i can see that the rss feed is publishing, though, because i can access it directly at the following URL:

    http://www.learncurrencytrading.com/...l.php?type=rss

    any ideas on what could be causing this problem?

  • #2
    Did you enable it in the AdminCP?

    AdminCP > vBulletin Options > External Data Provider > Enable RSS Syndication
    ManagerJosh, Owner of 4 XenForo Licenses, 1 vBulletin Legacy License, 1 Internet Brands Suite License
    Director, WorldSims.org | Gaming Hosting Administrator, SimGames.net, Urban Online Entertainment

    Comment


    • #3
      yup, enabled in admincp. it's working when i access it via a browser, but when i cut and paste that feed into my rss aggregator, i get the error message.

      Comment


      • #4
        What about rss2?

        http://www.learncurrencytrading.com/....php?type=rss2

        Comment


        • #5
          no, unfortunately that yields the same error message as well.

          Comment


          • #6
            I don't get anything when viewing that link, either RSS or RSS2, acan guests view the forums?>

            Comment


            • #7
              a ha! good call zachery. thanks for the tip.

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X