Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar link showing instead of avatar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I have same problem, upgraded from 3.08 to 3.50, didnt had any hack installed. What can i do?

    Check http://www.pgl.ro/forum/showthread.php?t=12223

    Comment


    • #17
      Revert your postbit template

      or find
      $avatarurl and change it to $post[avatarurl]

      Comment


      • #18
        Replaced, still same problem. Maybe is somthing i do wrong?

        Comment


        • #19
          Try reverting the template, if this doesn't fix it, I'm not 100% sure what is wrong.

          Comment


          • #20
            Ive had some changes in postbit_legacy as well. Reverted it and works now. Thanks and GREAT WORK!

            Comment


            • #21
              Originally posted by Silviu
              Ive had some changes in postbit_legacy as well. Reverted it and works now. Thanks and GREAT WORK!
              Same problem and fixed.
              Thanks VB Team you are the BEST

              Comment


              • #22
                Originally posted by Zachery
                Revert your postbit template

                or find
                $avatarurl and change it to $post[avatarurl]
                Silly question I'm sure but what file specifically should be looked at? The template XML file, or one of the .php files or something I've completely overlooked.

                With all due respect please speak to me like I'm an idiot, While I do know how to work an FTP, my PHP skill level is just barely above "PHP, is that like Attention Deficiet Disorder?"

                Comment


                • #23
                  No files, vBulletins template system is not file based, all the templates are contained within the database

                  AdminCP > Styles & Templates > Style Manager > Click on << >> > Find the postbit template group > Edit the postbit template, find $avatarurl and replace it with $post[avatarurl]

                  Repeat for the postbit_legacy template.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Zachery
                    No files, vBulletins template system is not file based, all the templates are contained within the database

                    AdminCP > Styles & Templates > Style Manager > Click on << >> > Find the postbit template group > Edit the postbit template, find $avatarurl and replace it with $post[avatarurl]

                    Repeat for the postbit_legacy template.
                    Like a Charm......

                    Thanks You Mr. Zachery, You've saved me scratching at my head until a bald spot was formed from having all my hair eroded off....

                    Comment


                    • #25
                      Yip that was one of my probs as well

                      No disrespect to vB developers but why all the changes if its supposed to be a gold stable package

                      Comment


                      • #26
                        Below fix worked perfect and was very easy. I upgraded from 3.0.9 to 3.5.0

                        Originally posted by Zachery
                        Revert your postbit template

                        or find
                        $avatarurl and change it to $post[avatarurl]

                        Comment


                        • #27
                          Changes happen in major versions.. changes always happen... thats why it is a stable version. The stock style unmodified will always work which is the only one we support.

                          Comment


                          • #28
                            where do i find the post bit and post bit legacy files to upgrade/fix?

                            same problem here with 2 of my 4 skins.

                            Comment


                            • #29
                              i found the templates issue and updated the " $avatarurl and change it to $post[avatarurl]" thank you 100times over.

                              Comment


                              • #30
                                Woo I had this same problem. Lucky I didn't have to edit postbit_legecy as it has $post[ava, but not postbit. Wicked! Thank you!

                                Comment

                                Loading...
                                Working...
                                X