Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar link showing instead of avatar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Avatar link showing instead of avatar

    I have just finished upgrading to VB 3.5 and everything seems to be working properly, however no users avatars are showing. In the place of the avatar is a link with the users name, if you click it, it takes you to their profile, and there the avatar shows correctly.

    Whats going on here?

    Any help is appreciated.

  • #2
    Which version did you upgrade from? Are avatars stored in the db or the file system? What's a URL where this is happening?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Steve, I was running 3.0.6

      Avatars were stored in the DB prior to the upgrade. After the upgrade I experienced the problem I posted about, I have just now moved avatars to the filesystem. The problem still exists.

      See thread... http://www.modularfords.com/forums/s...45&postcount=9

      Notice the guys avatar does not display. Perhaps there is a setting that changes this behavior? I cannot find it.

      Comment


      • #4
        Bump

        Comment


        • #5
          Please wait at least 12 hours before bumping your posts.

          That URL is not loading for me:

          mysql error: Table 'vbulletin.session' doesn't exist
          Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
          Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

          Steve Machol Photography


          Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


          Comment


          • #6
            Hello, i have the same issue, upgraded from 3.0.7 to 3.5 rc1, and avatars are not showing up anymore

            Comment


            • #7
              ok, i had to revert some templates, sorry

              Comment


              • #8
                i have the same problem..which templet did you revert to get it fixed???
                or is there any other solution?

                Comment


                • #9
                  people are having this problem in my board also. It says (Username)'s Avatar. When we click it, it goes to his profile with the avatar showing. Anyway to fix this?

                  Comment


                  • #10
                    You upgraded to 3.5 but didn't update your postbit template, revert the template(s) or check the announcement forums.

                    Comment


                    • #11
                      I still cant find out which templates need to be reverted?
                      There is noting in the announcement thread either.

                      can someone tell me how to fix this avatar issue?

                      Comment


                      • #12
                        Revert the postbit and postbit_legacy templates.
                        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                        Steve Machol Photography


                        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                        Comment


                        • #13
                          Thanks! that shows the avatar, but my changes are gone. So does that mean I cant change these 2 templates in this version?

                          Comment


                          • #14
                            This means that your changes are the problem. I would suggest comparing the custom templates to the original to see what you are missing.
                            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                            Steve Machol Photography


                            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Steve Machol
                              This means that your changes are the problem. I would suggest comparing the custom templates to the original to see what you are missing.
                              Just did the update, had this problem as well, avatars stored in the DB, showing up in the profile, not in the posts. Thankfully my 1 hack stayed postbit was modified, but I compared the default code do my modified postbit, changed to the new avatar code (small changes, vars referenced differently now), and now they're back in the posts.

                              Comment

                              Loading...
                              Working...
                              X