Announcement

Collapse
No announcement yet.

Profile.php loading incorrectly

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Unfortunately it looks like you've installed some hacks. This problem ddoes not occur on a unhhacked forums, and of course we cannot provide support for forums running modified code.

    The only thing I can recommend is that you reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

    Next, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • knobster
    replied
    www.chunkypuppy.com

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    What's the URL?

    Leave a comment:


  • knobster
    replied
    Yeah, that's correct. It points to www.homepage.com/forum

    Leave a comment:


  • knobster
    replied
    Yeah, that's correct. It points to www.homepage.com/forum

    Leave a comment:


  • conqsoft
    replied
    AdminCP->vBulletin Options->Site Name / URL / Contact Details->Forum URL

    Make sure that points to your forum directory, and not the root of your site.

    Leave a comment:


  • knobster
    started a topic Profile.php loading incorrectly

    Profile.php loading incorrectly

    Hello,

    Whenever a new user logs in for the first time after they get the verification email, it tries to go to the profile.php page, but it tries to load this from the root of my web server and not from the forum root. Where would you change this?

    Thanks,

Related Topics

Collapse

Working...
X