Announcement

Collapse
No announcement yet.

Threads aren't showing up...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Threads aren't showing up...

    We got all of our issues figured out thank you guys for all of your help...
    Last edited by GmvsFord; Wed 4th Feb '04, 9:16pm.

  • #2
    Build a new master style and load that.

    I think the variables etc are changed from beta 5 to rc3.

    Goto the Admin Control Panel > Styles & Templates > From the drop down list : Add a new style > Parent: None .. and then set that as your default style.

    Comment


    • #3
      This is what I get when I try to change the styles:

      Database error in vBulletin 3.0.0 Release Candidate 3:

      Invalid SQL:
      SELECT title, template, type
      FROM template

      DCJ4222B: WHERE templateid IN (350,351,2697,345,379,2700,2701,2702,2703,2704,2705,354,339,2708,2709,2710,340,348,342,343 ,353,2716,2717,2718,2719,2720,3026,3027,3028,2759,2760,2761,2762,3029,344,2763,2764,2765,2 766,2767,2768,2769,2770,2771,2772,2773,2774,2775,2776,2777,2778,2779,2780,2781,2782,2783,2 784,2785,2786,2787,2788,2789,2790,2791,2792,2728,2729,479,2731,3030,3031,2732,2793,2794,27 95,2796,2797,2798,2799,2800,2801,2802,2803,2804,2805,2806,2807,2808,2809,2810,2811,2812,28 13,2814,3032,3033,2722,2723,2815,2816,2817,337,2733,2734,2735,2818,2819,2820,2821,2822,359 ,2824,882,2826,2827,883,884,2830,2831,2832,2833,2834,2835,2836,2837,3035,3036,3037,347,355 ,2838,2839,2840,2841,2842,2843,2844,2845,2846,2847,2736,2737,480,2739,2740,2741,2742,2743, 2744,2745,2746,2848,2849,2850,2851,2852,2853,2854,2855,2856,3040,3041,2724,3042,3043,2857, 2858,2859,2860,2861,2862,2863,2864,2865,2866,2867,2868,2869,2870,2747,2748,2871,2872,2873, 2874,2875,2876,2877,2878,2879,2880,2881,2882,2883,2884,2885,2886,2887,2888,2889,2890,2891, 2892,2893,2894,2895,2896,2897,2898,2899,2900,2901,2902,2903,2904,2905,2906,2907,2908,2909, 481,2910,2911,2912,2913,482,3044,2751,2752,2914,2915,2916,2917,357,2919,2920,2921,2922,292 3,2924,2925,2926,2927,2928,2929,2930,2931,2932,2933,2934,2935,2936,2937,2938,2939,2940,294 1,2942,2943,2944,2945,2946,2947,2948,2949,2950,2951,2952,2953,2954,2955,2956,2957,2958,295 9,2960,2961,2962,3045,2963,2964,2965,2966,2967,2968,2969,346,3046,3047,2970,2971,2972,2973 ,2974,2975,2976,2977,2978,2979,2980,2981,2982,2983,2984,2753,3048,3049,3050,3051,3052,2985 ,2986,2987,2988,2989,2990,2991,2992,2993,2994,2754,349,352,2755,2756,2757,2995,2996,2997,2 998,2999,3000,3001,3002,3003,3004,3005,3006,3053,483,3007,3008,3009,3010,3011,3012,3013,30 14,3015,3016,3017,3018,3019,3054,3055,3020,3021,3022,3023,3024,3025,836,403,402,404,881,35 8,380,887,880,400,401,889,885,886,888,360,361,362,363,364,365,366,367,368,369,370,371,372, 373,374,375,376,377,378) AND
      type 0

      mysql error: Unknown column 'type' in 'field list'

      mysql error number: 1054

      Date: Sunday 01st of February 2004 02:53:22 PM
      Script: http://www.gmvsford.com/forums/admincp/template.php3
      Referer: http://www.gmvsford.com/forums/admin...e&dostyleid=12

      Comment


      • #4
        Either the upgrade was incomplete or you did not upload all the RC3 files. Try this. Delete the current vB non-image files, then reupload the RC3 file. Make sure you upload these in ASCII.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          What non-image files?

          Comment


          • #6
            The member area download is a .zip file.
            After unpacking this, you have all kinds of files, and they are in directories.
            One of these directories are images/
            All the other files are none-images files. (like .html, .php, .htc, .js)

            Steve means:

            Make sure you have uploaded all the vBulletin version 3.0.0 Release Candidate 3 files to your web server, in ascii (but image files are uploaded otherwise, in bin. mode).



            So,
            either your upgrade wasn't 100% completed, or during upgrade you had an error.
            or,
            you are still running some beta5 files on your server, rather then the new rc3 files.

            You can view the files on the server and read the vbulletin version number from the header. Make sure they don't read beta5.

            Make sure when you upload that you are not resume or skipping files, really: Only overwrite them. The best way to make sure: Delete the beta5 files and upload the rc3 files.

            Comment


            • #7
              I'm trying right now thank you guys VERY much for all of your help I hope I can get this resolved...

              Comment


              • #8
                Hello again,

                I hope you can resolve it, if you have more questions, just ask We are glad to help you out where possible.


                Floris.

                Comment


                • #9
                  Oh boy I'm getting the same problem again

                  I think Im about to have a serious breakdown of patience here

                  I'm really in a bind and don't know were to turn

                  Comment


                  • #10
                    I think you run vBulletin on a windows machine.

                    Which web server, php server and mysql server versions are you running?

                    Comment


                    • #11
                      Now the icons are showing up as red X's & I'm getting the same error

                      Comment


                      • #12
                        Right click on the broken image and copy the full path, show it to me here so I can recognize what might have gone wrong.

                        Make sure you have uploaded the image in the right directory.

                        Comment


                        • #13
                          Hi there again,

                          You gave me your details in a pm, but I am really not the person to debug your site. Besides not having the time.

                          You are best of asking Steve or any of the other official staff members.

                          Comment

                          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                          Working...
                          X