Announcement

Collapse
No announcement yet.

admin messed up

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • admin messed up

    I upgraded forom beta 7 to gamma, every step went ok. I enterd now the admin cp and I pushed "forum manager" and it does not display the forum list. What cai I do?

  • #2
    What happens? Blank page? 404? Post a screenshot if possible.

    Comment


    • #3
      A blank page. Says "done" showing a blank page.

      Comment


      • #4
        When you say you press options and nothing happens, are you pressing the little arrow that is to the right? You need to press that, or double click on it, and it will bring up a little menu below it that has vBulletin Options...

        When you do that, it should bring you to another page, and it will have a list of options...

        Comment


        • #5
          What happens when you try and post a message? Are you getting an error message? If so, please show what the error message is, or post a screenshot Thanks...

          Comment


          • #6
            No, I now see I can post messages.

            Regarding the arrow, I know hot it works, but now simply I have no option to push! I will attach a screenshot.
            Attached Files

            Comment


            • #7
              Look the "forum manager" screen.
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Ahh, I see what you mean now, Sorry about that geovadmin. Does it help if you click Expand all? What happens then?

                Comment


                • #9
                  No use, the same. It seems the forum does not work anymore.

                  Comment


                  • #10
                    Now your forum is not working anymore?
                    Try reuploading all of the php files and overwrite the existing ones. See if that makes a difference.

                    Comment


                    • #11
                      no, the forum is working, but has all this problems I tell you. I can't access forum options.
                      How can I downgrade?

                      Comment


                      • #12
                        Easy fix

                        Originally posted by geovadim
                        no, the forum is working, but has all this problems I tell you. I can't access forum options.
                        How can I downgrade?
                        I had the same problem. You'll find other things that don't work either. The download I got has an admincp folder and the folder needs to be uploaded to the MYadmincp After I did that all worked fine...
                        Bob Emerson
                        www.MyFastCar.com Forum!
                        www.speedfreaksspeedshop.com Store!

                        Comment


                        • #13
                          The admincp folder should be uploaded as admincp. If you modified the $admincpdir option in config.php then you would need to adjust the name of the folder on the server as well.

                          Comment


                          • #14
                            Ok.

                            What about the thing that I can't post? On posting, I got a white screen and nothing happends.

                            Comment


                            • #15
                              you might have miss uploaded some files by not uploading them in ASCII mode

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X