Announcement

Collapse
No announcement yet.

ADMINCP - Problem Editing Styles!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tubedogg
    replied
    Are you reuploading the files in ASCII mode?

    Also try removing the 'clientscript' directory and all subdirectories from your server and reuploading it in ASCII mode.

    Leave a comment:


  • sambo01
    replied
    Originally posted by crocket
    If i click the "go" button, then it doesnt do anything!! it doesnt go to that page like it should!

    ive reuploaded the "adminCp" dir several times! still same error!

    Tried renaming the AdminCP directory aswell same error!
    Just to add

    Another Admin seems to be having the same problem

    he cannot edit the template but it works for me ( the main admin ) abslutley perfectley

    Leave a comment:


  • crocket
    replied
    If i click the "go" button, then it doesnt do anything!! it doesnt go to that page like it should!

    ive reuploaded the "adminCp" dir several times! still same error!

    Tried renaming the AdminCP directory aswell same error!

    Leave a comment:


  • crocket
    replied
    HEre you go

    Leave a comment:


  • tubedogg
    replied
    Do not bump your posts more than once every 24 hours.

    I cannot see the image you linked to, it's timing out.

    Leave a comment:


  • sambo01
    replied
    Bump please help

    Leave a comment:


  • crocket
    started a topic ADMINCP - Problem Editing Styles!

    ADMINCP - Problem Editing Styles!

    Having problems editing a style!!

    in this screenshot..

    http://server4.uploadit.org/files/061203-forums.JPG

    I cant figure it out! its doing my head in, and its doing it on both my PCs
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X