Announcement

Collapse
No announcement yet.

Quick Links, Search, Thread Tools .. Not Working ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Quick Links, Search, Thread Tools .. Not Working ?

    Hi there,,
    I Upgraded my site successfully to vB 3.0.0 Gamma ...
    But ...
    Quick Links&Search in ForumHome and Thread Tools in any Thread Pages .. Not Working ??


    And I Got error on the status bar too .. ?
    Attached Files
    Last edited by OmaniMan; Fri 5 Dec '03, 1:27am.

  • #2
    Have you tried reverting your templates?
    ManagerJosh, Owner of 4 XenForo Licenses, 1 vBulletin Legacy License, 1 Internet Brands Suite License
    Director, WorldSims.org | Gaming Hosting Administrator, SimGames.net, Urban Online Entertainment

    Comment


    • #3
      Yes Dear I Did ...
      and this is other question too .. and I think it caused because of previous problem ?
      And I Got error on the status bar too .. ?

      Comment


      • #4
        try reuploading everything from your /includes/ folder and see if that helps any.
        ManagerJosh, Owner of 4 XenForo Licenses, 1 vBulletin Legacy License, 1 Internet Brands Suite License
        Director, WorldSims.org | Gaming Hosting Administrator, SimGames.net, Urban Online Entertainment

        Comment


        • #5
          I think maybe it's not working because it takes more time to refresh the internic data center of the host ...
          I'll wait until today or tomorrow night ...

          Comment


          • #6
            For more explaination ...

            Look to the attachment ... and compare it with www.vbulletin.com/forum/ ?
            Note : this attachment is collecting from my LocalHost Forum ..
            Attached Files

            Comment


            • #7
              Yes ....
              It Done ... And Worked ...
              By Pressing ... CTRL + F5

              Comment

              Loading...
              Working...
              X