Announcement

Collapse
No announcement yet.

Certain Images Not Upgraded

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Certain Images Not Upgraded

    Well, I just upgraded my live production site and everything went well -- except for a few buttons (post reply, new thread) that are still purple, and not the new blue color.

  • #2
    I'm sure you probably did this already, but did you try refreshing your browser? In my case, once I hit refresh, the new buttons all showed up properly.

    Originally posted by achtungbaby
    Well, I just upgraded my live production site and everything went well -- except for a few buttons (post reply, new thread) that are still purple, and not the new blue color.

    Comment


    • #3
      Revert All Templates.
      ManagerJosh, Owner of 4 XenForo Licenses, 1 vBulletin Legacy License, 1 Internet Brands Suite License
      Director, WorldSims.org | Gaming Hosting Administrator, SimGames.net, Urban Online Entertainment

      Comment


      • #4
        Originally posted by Chris04WRX
        I'm sure you probably did this already, but did you try refreshing your browser? In my case, once I hit refresh, the new buttons all showed up properly.
        Duh. That worked. Thanks!

        Comment


        • #5
          Glad it worked.

          Originally posted by achtungbaby
          Duh. That worked. Thanks!

          Comment


          • #6
            If you still have issues do a hard refresh Ctr F5

            Comment


            • #7
              buttons are still purple for me!
              http://support.jodohost.com/showthre...4&page=3&pp=10
              JodoHost.com
              The People's Host

              Comment


              • #8
                blue for me....try clearing your cache

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X