Announcement

Collapse
No announcement yet.

announcements doesnt show up

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • announcements doesnt show up

    hi,

    im having a problem with an announcement i want to add in a main forum,
    it doesnt show up at all on the forum,
    im using beta 7 and i found a similar thread:

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=74537

    there seems to be a fix but where do i get it?

    or what should i do?

    thnx,
    davy
    www.emecstudios.com (studio) | MAXIMUS, passion for models. | MDO, when nature calls.

  • #2
    anyone?
    www.emecstudios.com (studio) | MAXIMUS, passion for models. | MDO, when nature calls.

    Comment


    • #3
      This should be have been fixed in beta 7. Did you upgrade from a previous version? Make sure you upload all of the beta 7 files and overwrite the ones on the severver. Also try reverting the headinclude and header templates back to original.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        yup, i fixed it

        i did install only beta 7, no previous versions but it seemed to be that i filled in to end that announcement the same day,

        i wanted an announcement from 22 nov 2003 until 22 nov 2004
        vbulletin entered automatically an end date 25 dec 2003, so i change 25 dec to 22 nov without checking the year

        stupid me

        thnx,
        davy
        www.emecstudios.com (studio) | MAXIMUS, passion for models. | MDO, when nature calls.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X