Announcement

Collapse
No announcement yet.

Get an invalid Argument error?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    what would I have to upload? users, posts, anything else? just so people would see the posts and not have to register

    Comment


    • #17
      would I have to keep any files? or just delete them all and redo the config.new.php file to my sql db again? Thanks

      Comment


      • #18
        someone please help? I really dont want to delete every file lol

        Comment


        • #19
          you didn't run the upgrade script correctly.

          The new style information wasn't imported for the wysiwyg data.

          Try just going in and viewing a style in the acp and click update.
          Scott MacVicar

          My Blog | Twitter

          Comment


          • #20
            dang lol I deleted all the files and I am reuploading them again. But when that does finish I will do that asap. Thanks Scott

            Comment


            • #21
              by the way I did that and it still gives that error. ?

              Comment


              • #22
                I get this error when trying to upgrade now:

                Database error in vBulletin 3.0.0 Beta 7:

                Invalid SQL:
                ALTER TABLE vb3user
                ADD autosubscribe SMALLINT NOT NULL DEFAULT -1

                mysql error: Duplicate column name 'autosubscribe'

                mysql error number: 1060

                Date: Wednesday 15th of October 2003 07:58:35 AM
                Script: http://216.7.163.13/forums/install/upgrade5.php?step=2
                Referer:
                Username: Viper
                IP Address: My IP address (I took it out jus tso you know)

                Comment


                • #23
                  http://216.7.163.13/forums/install/upgrade5.php?step=4

                  try going to step 4 which alters the bbcode.
                  Scott MacVicar

                  My Blog | Twitter

                  Comment


                  • #24
                    nope...that didnt work...what the heck lol man this stinks..anything else? and thanks scott for even trying

                    Comment


                    • #25
                      Scott going to step 4 did it! man thanks alot! Again thanks for taking the time to answer and help! Take care

                      Comment


                      • #26
                        I'd love to find out what caused it.

                        Did you run the complete upgrade before, did you get any errors the first time etc?
                        Scott MacVicar

                        My Blog | Twitter

                        Comment


                        • #27
                          nope no errors before. I did have a few hacks installed maybe that is what did it?

                          Also I dont think it ever did install the style right because when I went after the upgrade it didnt look like that at all in the syle area.

                          Comment

                          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                          Working...
                          X