Announcement

Collapse
No announcement yet.

Login/out Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Login/out Problems

    My fellow admin at my website cannot login through login.php, he has to use admincp.

    He gets error 228, object expected. We think the problem is something with:

    <form action="login.php" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password,vb_login_md5password)">

    Also, on logging out (login.php?do=logout), it does not log either of us out.

  • #2
    browser?

    I suspect its a modified template and that it isn't finding vbulletin_md5.js

    though it should still let you login regardless.
    Scott MacVicar

    My Blog | Twitter

    Comment


    • #3
      friend is using MDM. I can login, just not out. Neither of us can log out.

      Comment


      • #4
        you haven't changed the cookie path / domain recently?

        Err whats MDM
        Scott MacVicar

        My Blog | Twitter

        Comment


        • #5
          Havent changed jack from when I was using vb3b6, i just completely reinstalled the forums w/ beta7, only thing that is new.

          MDM = microsoft debug manager, its installed with visual studio

          Comment


          • #6
            ah

            well

            MDM should use the IE Core. I have VS installed so i'll have a look.

            So logging out doesn't log you out? Can you provide me with your cookie path and cookie domain settings?
            Scott MacVicar

            My Blog | Twitter

            Comment


            • #7
              Cookie Domain is blank, and path is "/"

              Yeah, logging out doesn't log me out or other admin, I haven't asked our users abuot it yet.

              [edit: yes btw, i am using a modified template, but the login code is the same as the default in forumhome template underneath the $forumbits for the default templates by you guys, so i dunno.]
              Last edited by RixiuS; Mon 6 Oct '03, 6:08pm.

              Comment


              • #8
                Anything?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by RixiuS
                  Cookie Domain is blank, and path is "/"

                  Yeah, logging out doesn't log me out or other admin, I haven't asked our users abuot it yet.

                  [edit: yes btw, i am using a modified template, but the login code is the same as the default in forumhome template underneath the $forumbits for the default templates by you guys, so i dunno.]
                  I'd think that you have some other forum in the same domain or your old forum's cookie get conflict with the new forum.

                  You can try to
                  - Delete all your cookies
                  - Logout of your account (if you want to), sometime, the cookies're still preserved even when I deleted them, so I got adviced to logout
                  - Log backin and check if you can login/logout normally.

                  I sometime get this problem too, when messing around with cookies.

                  let us know if it works

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X