Announcement

Collapse
No announcement yet.

Archive.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Archive.

    I have uploaded vb3. All has worked out fine except when you click on the archive link at the bottom of the screen you get error 404 message.
    The address is www.ukcultivator.biz if you want to have a look. The arcaive is at the bottom of the screen

  • #2
    Did you enable the archive in the vBulletin Options? Do you have an 'archive' subdirectory under your forums directory and does it contain these files:

    archive.css
    global.php
    index.php
    post.htc
    thread.htc
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Hi Steve.
      Yes i have the files in a directoryy called archive,
      I checked the settings in vbullettin options. Also if i click the link in the options screen it also comes up with the same not found error

      Comment


      • #4
        What are the permissions on these files and directory?
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X