Announcement

Collapse
No announcement yet.

User Titles not showing properly...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • User Titles not showing properly...

    I am noticing that some user titles are showing while some are not. Ever since I upgraded to vb3 most of my users are showing as "Registered User" instead of their title. What am I doing wrong?
    Last edited by Throwing Shapes; Fri 20 Jun '03, 2:13pm.

  • #2
    Another thing...

    How can I make it so my WYSIWYG editor will do the text auomatically without wrapping the code {b} {/b} around it?? This board just does it as if you were in Dreamweaver or something, why does the code show on my board? How can I change that?

    Comment


    • #3
      If you are seeing the vB codes, it sounds like you are still using the standard posting interface instead of the enhanced/wysiwyg interface.

      Make sure that 1) enhanced/wysiwyg is enabled in the vbulletin options of the admincp and 2) that in your personal control panel, under options, that you have selected the enhanced/wysiwyg editor.


      Originally posted by Throwing Shapes
      Another thing...

      How can I make it so my WYSIWYG editor will do the text auomatically without wrapping the code {b} {/b} around it?? This board just does it as if you were in Dreamweaver or something, why does the code show on my board? How can I change that?

      Comment


      • #4
        Done. Thanks.
        Last edited by Throwing Shapes; Fri 20 Jun '03, 3:07pm.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X