Announcement

Collapse
No announcement yet.

Weird error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Weird error

    It looks like the user didn't close the <marquee> tag.
    It doesn't give me any edit options either...
    Last edited by RichM; Sun 16th Jul '06, 5:01pm.

  • #2
    Originally posted by Bobbaz
    I have noticed this error on my forum;

    http://habboforum.com/showthread.php...=7779#post7779

    It doesn't give me any edit options either...
    template problem mabye? and... whats with the scrolly thing?

    Comment


    • #3
      Your asking me?! That is the problem!

      Comment


      • #4
        Originally posted by Bobbaz
        Your asking me?! That is the problem!
        turn off html in sigs. and edit it.

        Comment


        • #5
          Sorry! This is supposed to be in the VB3 forum not the VB2...
          Could someone please move it.

          Thanks.

          Comment


          • #6
            removed post
            Last edited by RichM; Sun 16th Jul '06, 5:00pm.

            Comment


            • #7
              [QUOTE=Bobbaz]This is also messed up too:

              http://habboforum.com/showthread.php?postid=7773#post7773[/QUOTE]

              samething. turn off html. and edit it.

              Comment


              • #8
                But that doesn't solve anything, i want HTML on but i don't want users to screw it up. This is not supposed to happen even with HTML enabled.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Bobbaz
                  But that doesn't solve anything, i want HTML on but i don't want users to screw it up. This is not supposed to happen even with HTML enabled.
                  just see if it works. If that is the error, then talk to your member's.

                  Comment


                  • #10
                    The problem is, giving your users the ability to use HTML means it is "supposed" to happen; you need to trust users with HTML priveliges, and most aren't deserving.

                    There's no solution short of dealing with messed-up forums or, better, turning of HTML.

                    Comment


                    • #11
                      Why has this thread been moved FROM vBulletin 3 Troubleshooting and Problems but it STILL says it's in there at the nav at the top.

                      OK, ignore me, it was moved from 2 to 3

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X