Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't log into ACP

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    In fact, each person should start their own thread if they have a problem. Thank you.

    Leave a comment:


  • peterska2
    replied
    Please post in the correct forum for the version of vBulletin that you are running with full details of what is happening.

    Leave a comment:


  • oldengine
    replied
    This thing is exasperating!

    fix_login.php no longer works on the new 3.6.8 version.

    tools.php cookie path reset does not help.

    I upgraded my /testvb/ forum and here we are again.

    Leave a comment:


  • Floris
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    Please start your own thread or ticket and we will assist on the issue.
    Please try that.

    Leave a comment:


  • iisiklar
    replied
    I have the same problem..

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Please start your own thread or ticket and we will assist on the issue.

    Leave a comment:


  • cdembek
    replied
    sorry I started reading this thread and it seemed like the same issue..

    by the way I did use tools.php .. reseted the cookies and still the same issue

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    USe tools.php, this tool is designed for vB 3.0 only.

    Leave a comment:


  • cdembek
    replied
    First I don't use forum for my directory I use home

    www.ltr450racing.com/home/

    I am in the upgrad process 3.5.4 to 3.6.2

    I have this log in issue when trying to install cmps or any other item.. BUT I can log into my admincp

    I downloaded the fix_login.php script .... to

    www.mysite.com/home (rember I use home not fourm)

    well I received the following response when runing the file

    I receive the following message

    VB_AREA or THIS_SCRIPT must be defined to continue

    so what am I doing wrong???

    Leave a comment:


  • jhobbs
    replied
    I got this error message when attempting to run fix_login.php from within my forum directory, running 3.5.1 code.
    VB_AREA or THIS_SCRIPT must be defined to continue
    My problem is now resolved (by tools.php), but maybe the fix_login.php issue should be resolved?

    Leave a comment:


  • digitalSite
    replied
    Awesome...worked for me when I was switching hosts. Using vB 3.0.8. THANKS!

    Leave a comment:


  • HaYLaZ
    replied
    ı solve the admincp login problem it is below

    ı am using candidate 2 so fix_login.php doesnt work for me because it is for 3.0.X so ı uploaded my tools.php which in dontupload folder and ı resetted cookie domain and cookies path and then ı delete the tools.php

    EVERYTHİNG İS OK

    Leave a comment:


  • rinkrat
    replied
    I'm getting it now. Makes it kind of hard to log into your board.

    Leave a comment:


  • rinkrat
    replied
    I'm getting it now. Makes it kind of hard to log into your board.

    Leave a comment:


  • tommac
    replied
    this thread is too long

    I am getting the same thing here ...

    What is the solution?

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X